Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 20. september 2022

Ehitusfirmade TOP 50: käiberekord sai eelmisel aastal ületatud

2021. aastal kasvas ehituses miljonieurose käibega ettevõtete arv 54 võrra, samas kui koondkasum kahanes teist aastat järjest, mis näitab, et sisendkulude kasv on tulnud ettevõtetel tasuda kasumi arvelt.
Foto: Andras Kralla
Foto: Andras Kralla

Äripäeva Infopank reastas suurima käibega ettevõtted ja tõi välja, kes suutsid enim kasvada või kahaneda.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077