Autor: Marge Aasalaid • 20. september 2022

Ettevõtjaid tegelikult ei peakski toetama?

Täna avaldas Eesti Pank majandusprognoosi, juba homme, 21. septembril kell 11.05 saab kuulata Äripäeva Raadio eetris värsket saadet “Finantsuudised fookuses”, kus majanduseksperdid lahkavad põhjalikumalt majanduses toimuvat.
Saates räägivad paremalt Eesti Panga vanemökonomist ja presidendi majandusnõunik Kaspar Oja, saatejuht Paavo Siimann ning LHV majandusanalüütik Kristo Aab.
Autor: Andres Laanem

Inflatsiooninumbri kõrval on majandusekspertide sõnul mõistlikum vaadata üldist majanduspilti, mitte vaid numbreid. Majanduse hetkeseisus ja prognoosides on ka helgeid toone. Saatekülalised seletavad lahti praegu aktuaalsed teemad nagu inflatsioon, elektriturg, sõja mõjud, rohepööre ja ettevõtete toetamine.

Saatest saab ülevaate, kuidas meie majandusel läheb võrreldes teiste riikidega ning mis sektoril on kõige raskem. Samas näevad saatekülalised majanduses ka mitmeid positiivseid aspekte juba praegu ja ka tulevikus.

Saatejuht Paavo Siimann vestleb saates "Finantsuudised fookuses" praegusest majanduskeskkonnast ja kuhu majandus suundub Eesti Panga vanemökonomist ja presidendi majandusnõunik Kaspar Oja ning LHV majandusanalüütik Kristo Aabiga.

Saadet saab järgi kuulata kolmapäeval, 21. septembri õhtul kell 17 või laupäeval, 24. septembril kell 12. Lisaks on saade järelkuulatav Soundcloudis kolmapäeval, 21. septembril alates kella 12.00.

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077