Autor: Finantsuudised.ee • 22. september 2022

DelfinGroupi kaks suuremat aktsionäri panevad osa aktsiaid müüki

Läti finantsinspektsioon (FCMC) kiitis heaks ASi DelfinGroup kahe suurima aktsionäri SIA L24 Finance ja SIA EC Finance esitatud prospektid osa oma aktsiate müügiks avaliku pakkumise teel.
DelfinGroupi likviidsus börsil suureneb.

Kõigil Läti, Leedu ja Eesti investoritel võimalus osta kuni 5,4 miljonit DelfinGroupi aktsiat, mis moodustab kuni 11,92% kõigist DelfinGroupi aktsiatest. Avaliku pakkumise osana pakub L24 Finance kuni 3,65 miljonit aktsiat ja EC Finance kuni 1,75 miljonit aktsiat.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077