Autor: Finantsuudised.ee • 26. september 2022

Eesti Vee-ettevõtete Liidu uueks juhiks sai Raili Kärmas

Alates tänasest asub Eesti Vee-ettevõtete Liidu (EVEL) tegevjuhi kohale Raili Kärmas, kes varem on tegutsenud Eesti Keskkonnauuringute Keskuse nõukogu esimehe, Keskkonnaministeeriumi veeosakonna nõuniku ja mitme vee-ettevõtte nõukogu liikmena. EVEL on katusorganisatsiooniks 75 vee- ja kanalisatsiooniteenusega seotud ühingule, sh 45 vee-ettevõttele.
Uus Eesti Vee-ettevõtete Liidu (EVEL) tegevjuht Raili Kärmas.
Foto: Katrin Käis

EVELi juhatuse esimehe Andres Aruheina sõnul on Raili Kärmasel laiapõhjalised teadmised veeturu toimimise kohta ning tal on olemas selge arusaam vee majandamisega seotud probleemistikust. „Vee-ettevõtetel seisab lähiajal ees mitmeid olulisi väljakutseid, millega uuel tegevjuhil tuleb rinda pista. Neist põletavaim on ilmselt kõrgete elektrihindadega seonduv, mis on pannud vee-ettevõtted surve alla ning ohustab puhta joogivee kui elutähtsa teenuse pakkumise toimepidevust,“ märkis Aruhein.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077