Autor: Finantsuudised.ee • 3. oktoober 2022

Ravimifirma J. Molner AS kavatseb IPOga kaasata miljon eurot

Tallinnas asuv ravimifirma J. Molner AS (Molner) kavandab aktsiate esmast avalikku pakkumist (IPO). Ettevõte töötab välja keerulisemaid geneerilisi ravimeid ning kavatseb kasutada IPO tulu rahvusvahelise tegevuse edasiarendamiseks. Pakkumise kogumahuks on kavandatud ligikaudu 1 miljon eurot.
. Molner ASi asutaja ja tegevjuht Jason Grenfell-Gardner.
Foto: Picasa

Molner arendab ravimeid USA ja Kanada turu tarbeks. Ravimite väljatöötamisel tugineb ettevõte Mustamäel Tehnopolis tegutseva teadus- ja arendustiimi pädevusele, teatas ettevõte.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077