Autor: Finantsuudised.ee • 20. oktoober 2022

Funderbeam Impact näitab kasvuettevõtete reaalset mõju majandusele

Esimest aastat koostatud Funderbeam Impacti mõjuhinnang näitab Funderbeami platvormil kauplevate ettevõtete jätkuvat kasvu vaatamata keerulisele ajale ning reaalset mõju Eesti majandusele läbi loodud töökohtade ning makstud maksude.
Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp.
Foto: Andras Kralla

Vastavalt Funderbeami kinnises ning avatud keskkonnas kauplevate Eesti ettevõtete 2021. aastaaruannetele moodustas eelmisel aastal ettevõtete kogukäive 119,1 miljonit eurot, kasvades aasta varasemaga võrreldes 45%. Ettevõtetes töötas kokku 1640 töötajat ehk aastaga lisandus 471 töötajat. Ettevõtted maksid kokku 26,7 miljonit eurot makse, mis oli samuti üle kolmandiku võrra rohkem võrreldes aasta varasemaga.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077