Autor: Finantsuudised.ee • 20. oktoober 2022

Suurettevõtete finantsjuhtidel pole optimism päris ära kadunud

Eesti suurettevõtete finantsjuhtidest peab 39% lähema aasta äritingimusi väga heaks või heaks. Pooled Eesti finantsjuhid näevad oma sektoris toodete või teenuste hindade vähemalt 10protsendilist kasvu, näitab SEB poolt läbi viidud Balti finantsjuhtide uuring.
SEB uuris Balti suurfirmade finantsjuhtide hinnangut majandusväljavaadetele.
Foto: Andras Kralla

Kui eelmisel aastal pidas lähema 12 kuu äriväljavaateid väga heaks või heaks 62% küsitletutest, siis nüüd on neid 39%. Lätis on vastav näitaja 32% ning Leedus 26%. Eestis oli suurfirmade finantsjuhtide kindlustunne viimati nii nõrk 2015. aastal. Väga halvaks või halvaks peab äriväljavaateid 20% Eesti finantsjuhtidest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077