Autor: Marge Aasalaid • 18. november 2022

5 soovitust hilinenud maksetega toimetulekuks

Ettevõtjad kinnitavad, et hilinenud maksetega toimetulek on kasvav probleem, aga mida saavad Eesti ettevõtted õppida teiste riikide ettevõtetelt, et makseraskustega paremini toime tulla? Inkassoturu reguleerimine aitaks nii ettevõtjaid kui tarbijaid.
Ilva Valeika, Intrum Balticu tegevdirektor.
Foto: Intrum

Intrum viib iga kuu läbi küsitlusi ettevõtjate seas nii Balti riikides kui kogu Euroopas, Intrum Balticu tegevdirektor Ilva Valeika selgitab, mis erinevusi ta Balti riikide ettevõtete käitumises näeb ja annab soovitusi Eesti ettevõtetele klientide makseraskustega toimetulemiseks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077