Autor: Finantsuudised.ee • 24. november 2022

Solman: panustame riigihoonete energiatõhususse 28 miljoni euroga

Lisaks septembris valitsusasutustele väljatöötatud soovituslikele energiasuunistele, investeerib rahandusministeerium riigihoonete energiatõhususse, et sektori energiakulud püsivalt stabiilsena hoida. Selleks on välja kuulutatud 28 miljoni eurone taotlusvoor keskvalitsuse hoonetele nende energiatõhususe parandamiseks.
Riigihalduse minister Riina Solman.
Foto: Liis Treimann

„Meie eesmärk selle meetme väljakuulutamisega on suunata 28 miljonit eurot keskvalitsuse sektori hoonete energiatõhususe tõstmiseks, mis vähendab valitsushoonetesse suunatava energia hulka ja suurendab taastuvenergia kasutust,“ selgitas riigihalduse minister Riina Solman. „Soovime seeläbi oluliselt väheneda jooksvad ülalpidamiskulusid tulevikus.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077