Autor: Finantsuudised.ee • 28. november 2022

Tallink saab uuel aastal uue finantsjuhi

Tallink Grupi finantsjuhi ametikohal alustab järgmise aasta jaanuaris tööd Anna-Liisa Sisask. Kontserni senine finantsjuht Joonas Joost lahkus ettevõttest kinnisvarasektorisse uuele ametikohale oktoobris ning viimase kuu jooksul on ettevõte tegelenud uue finantsvaldkonna juhi värbamisega.
Anna-Liisa Sisask
Foto: Arno Mikkor

Anna-Liisa Sisask asub Tallinki finantsvaldkonda juhtima Euroapteegist, kus on töötanud 2021. aastast, selle aasta algusest juhatuseliikme ja finantsjuhi ametikohal. Aastatel 2019-2021 tegutses Anna-Liisa ABB Electrification Baltikumi kontrollerina, millele eelnevalt elas ja töötas ta aastast 2004 erinevates välisriikides mitmetel juhtivatel finantsvaldkonna ametikohtadel. Anna-Liisal on EBSi raamatupidamise ja finantsjuhtimise bakalaureuse kraad (võrdsustatud tänase magistrikraadiga) aastast 2004 ning lõpetamisel Ühendkuningriigi Chartered Institute of Management Accountants Professional Qualification.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077