Autor: Finantsuudised.ee • 28. november 2022

Tallink saab uuel aastal uue finantsjuhi

Tallink Grupi finantsjuhi ametikohal alustab järgmise aasta jaanuaris tööd Anna-Liisa Sisask. Kontserni senine finantsjuht Joonas Joost lahkus ettevõttest kinnisvarasektorisse uuele ametikohale oktoobris ning viimase kuu jooksul on ettevõte tegelenud uue finantsvaldkonna juhi värbamisega.
Anna-Liisa Sisask
Foto: Arno Mikkor

Anna-Liisa Sisask asub Tallinki finantsvaldkonda juhtima Euroapteegist, kus on töötanud 2021. aastast, selle aasta algusest juhatuseliikme ja finantsjuhi ametikohal. Aastatel 2019-2021 tegutses Anna-Liisa ABB Electrification Baltikumi kontrollerina, millele eelnevalt elas ja töötas ta aastast 2004 erinevates välisriikides mitmetel juhtivatel finantsvaldkonna ametikohtadel. Anna-Liisal on EBSi raamatupidamise ja finantsjuhtimise bakalaureuse kraad (võrdsustatud tänase magistrikraadiga) aastast 2004 ning lõpetamisel Ühendkuningriigi Chartered Institute of Management Accountants Professional Qualification.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077