Autor: Finantsuudised.ee • 30. november 2022

Intrumi uuring: eestlased on arvete õigeaegsel maksmisel teistest eurooplastest ees

Värskes Euroopa tarbijamaksete 2022. aasta aruandes tõsteti Eestit esile kui riiki, kus tarbijad maksavad kõige tõenäolisemalt arveid õigel ajal ja on võrreldes teiste eurooplastega kõige vähem raha laenanud.
Intrumi Baltikumi tegevdirektor Ilva Valeika
Foto: Intrum

„Eesti väljus pandeemiast nautides kiiret majanduskasvu. Tööjõupuudus ja kõrgemad palgad koos Ukraina sõjaga seotud varustusprobleemidega on tõstnud inflatsiooni, mis oli septembris üle 25 protsendi ehk eurotsooni kõrgeim,” ütleb Intrumi Baltikumi tegevdirektor Ilva Valeika.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077