Autor: Finantsuudised.ee • 1. detsember 2022

Citadele teatab uutest laenuvõimalustest

AS Citadele banka ja EIP Grupp teatasid tehingust, millega toetatakse vähemalt 460 miljoni euro ulatuses uute laenude andmist Balti riikide ettevõtetele.
Foto: Citadele Group

EIP Grupp, mille moodustavad Euroopa Investeerimispank (EIP) ja Euroopa Investeerimisfond (EIF), on väljastanud ASile Citadele banka garantii, et toetada uute laenude andmist kõigis kolmes Balti riigis asuvatele ettevõtetele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077