Autor: Robert Kiuru • 1. detsember 2022

Coop Panga aktsiad märgiti 4,2 korda üle

Teisipäeval lõppenud Coop Panga aktsiate avalikus pakkumises osales kokku 14 611 investorit, kes märkisid uusi aktsiaid 64,5 miljoni euro eest ehk pakkumine märgiti 4,2 korda üle.
Margus Rink, Coop Pank juht
Foto: Liis Treimann

Investorid märkisid 15.–29. novembrini toimunud Coop Panga aktsiate avaliku pakkumise käigus kokku 32,2 miljonit aktsiat 64,5 miljoni euro väärtuses ehk emissiooni baasmaht 7,6 miljonit aktsiat märgiti 4,2 korda üle. Coop Pank otsustas suurendada emissiooni mahtu 10,1 miljoni aktsiani ehk 20,3 miljoni euroni ja eelistada märkimisel seniseid aktsionäre, võlakirjainvestoreid ja kliente.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077