Autor: Finantsuudised.ee • 2. detsember 2022

E-kaubanduse käibemaksu laekumist parandav eelnõu läks kooskõlastusringile

Rahandusminister Annely Akkermann saatis kooskõlastusringile käibemaksuseaduse muudatused, mille tulemusel hakkab maksuhaldur kvartaalselt saama andmeid piiriüleste maksete kohta ja paraneb käibemaksulaekumine.
Muudatus puudutab piiriülest kaubandust.
Foto: Liis Treimann

„E-kaubandusel täna piire pole ja inimesed saavad kaupu tellida väga paljudest riikidest. Tarbija vaatenurgast on see ainult positiivne, meie ettevõtete ja riigi vaatenurgast ei pruugi see alati nii olla. Täna jääb meil seetõttu saamata miljonites eurodes käibemaksu ja ausatel ettevõtjatel on keeruline konkureerida nendega, kes käibemaksu ei tasu,“ selgitas rahandusminister Akkermann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077