Autor: Finantsuudised.ee • 6. detsember 2022

Arco Vara korraldab juhtimise ümber

Arco Vara teatas börsile, et muudab uuest aastast juhtimisstruktuuri. Tiit Nõu lahkub Arco Vara ridadest 2023. aasta alguses.
Arco Vara AS tegevjuht Miko Niinemäe.
Foto: Daisy Lappard

“Meie kauaaegne arendusjuht Tiit Nõu soovib pärast 8 aasta pikkust tööd Arco Varas oma ellu uusi sihte, mistõttu jagame tööülesanded ümber ja kaasame uue töötaja, kelle hooleks jääb ettevõtte igapäevase töökorralduse juhtimine,” kinnitas Arco Vara juht ja juhatuse liige Miko Niinemäe.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077