Autor: Finantsuudised.ee • 13. detsember 2022

Palgauuring: kõige enam teenivad tippjuhid Leedus, kõige vähem Lätis

Figure Advisory Baltics’i tippjuhtide palgauuringu andmetel küündivad Leedus juhatuse esimeeste palk kuni 10 tuhande euroni. Kõigis kolmes riigis on nii esimeeste kui ka juhatuse liikmete palgad eelmise aastaga võrreldes märkimisväärselt muutunud.
Figure Baltic Advisory juhatuse liige Irja Rae.
Foto: Raul Mee

Figure Advisory Baltics’i tippjuhtide palgauuringu andmetel teenivad juhatuse esimehed Leedus keskmiselt 9876 eurot, Eestis 8742 eurot ja Lätis 8130 eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077