Autor: Finantsuudised.ee • 14. detsember 2022

Kantar Emor: suurettevõtete mainekuse edetabelit juhivad Swedbank ja Telia

Kantar Emori suurettevõtete maine uuringu esimest ja teist kohta jagavad tänavu Swedbank ja Telia, kolmandaks tuli Orkla Eesti. Esikümnesse kuuluvad veel (tähestikulises järjekorras) Circle K Eesti, Farmi, Prisma Peremarket, Selver, Tallink, Tere ja Valio Eesti.
Swedbank peakontor Liivalaia tänaval.
Foto: Andras Kralla

Kantar Emor mõõdab suurettevõtete tuntust ja mainet igal aastal ja reastamine toimub selle alusel, kui tugevaks inimesed vastavat ettevõtet peavad ja kuidas ettevõttesse suhtuvad. „Üldiselt andsid vastajad ettevõtete tugevusele ja suhtumisele neisse pisut madalamaid hinnanguid kui aasta varem. Eriti paistsid varasemaga võrreldes madalamad suhtumise hinnangud silma energiasektori ettevõtete puhul – oluline mõju on siin kindlasti kõrgetel energiahindadel,“ kommenteeris uuringujuht Katrin Männaste.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077