Autor: Finantsuudised.ee • 29. detsember 2022

Luminor: kas täiuslik torm finantsturgudel jätkub ka uuel aastal?

Lõppev aasta läheb maailma majandusajalukku kui enneolematuid muutusi toonud periood või nn täiuslik torm, kus valesti läks kõik, mis sai minna. Mida võib oodata finantsturgudel 2023. aastal, räägib Luminori privaatpanganduse varahaldur Kalle Kose.
Luminori privaatpanganduse varahaldur Kalle Kose.
Foto: Liis Treimann

Kalle Kose sõnul oli investeerimiskeskkond 2022. aastal erakordselt keeruline ja märkimisväärselt langesid nii aktsiate kui ka võlakirjade hinnad. „Sarnast olukorda pole viimaste aastakümnete majandusajaloos olnud, kuna reeglina kukuvad võlakirjad majanduskriiside ja aktsiaturgude langusfaaside kestel pigem vähe,“ ütles Kose.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077