Autor: Finantsuudised.ee • 19. jaanuar 2023

Hans Pajoma: kaugem siht on noteerida Alexela aktsiad Tallinna börsil

Kodumaine energiakontsern Alexela Varahaldus korrastab ja lihtsustab oma struktuuri, muudab haldusfirmade nime ning eristab selgelt oma tegevusvaldkonnad. Tegemist on sammuga pikemast protsessist, mille eesmärk on Alexela börsile viia.
AVH Grupp ASi juhatuse liige ja tegevjuht Hans Pajoma

„Kontserni struktuuri ümberkorraldamise eesmärk on lihtsustada ning selgemalt eristada teineteisest erinevate valdkondade tegevused. Viime nüüd vormi sisule vastavaks, korrastame oma ettevõtete grupi ülesehitust ja muudame seda arusaadavamaks,“ lausus kontserni emaettevõtte AVH Grupp ASi juhatuse liige ja tegevjuht Hans Pajoma.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077