Autor: Finantsuudised.ee • 23. jaanuar 2023

Ehitamine kallines eelmisel aastal ligi 18 protsenti

Statistikaameti andmetel tõusis ehitushinnaindeks eelmisel aastal võrreldes üle-eelmise aasta keskmisega 17,8 protsenti.
Ehitustööd kallinesid.
Foto: Andras Kralla

Möödunud aasta neljandas kvartalis tõusis ehitushinnaindeks kolmanda kvartaliga võrreldes 1,9 protsenti. Võrreldes 2021. aasta neljanda kvartaliga oli tõus taas rekordiline – 16,1 protsenti, teatas statistikaamet.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077