Autor: Finantsuudised.ee • 25. jaanuar 2023

Eleving Group avas finantskirjaoskuse platvormi

Eleving Group avas uue finantskirjaoskuse platvormi, millelt leiab testi, kus igaüks saab hinnata laenukohustusi ja kontrollida oma finantsvõimekust. Uus finantskirjaoskuse platvorm on lisatud kõigi Eleving grupi Eestis tegutsevate kaubamärkide veebilehtedele.
Üks Elevingi kaubamärke Eestis on Mogo.
Foto: Liis Treimann

Plarvormi loojad tõid välja, et kuigi Eesti inimeste finantskirjaoskus on aasta-aastalt paranenud, siis suurel osal ühiskonnast puuduvad endiselt põhiteadmised mõistlikust finantskäitumisest. See viib sageli liigsete kulutuste, ebaproportsionaalsete ja ebamõistlike laenukohustuste, finantsstressi ja vaesuse lõksu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077