Autor: Finantsuudised.ee • 7. veebruar 2023

Iute Group hakkab ERSOt toetama

Eesti Riiklik Sümfooniaorkester (ERSO) sõlmis täna oma tegutsemisaja suurima sponsorlepingu. Järgneva kolme aasta jooksul on ERSO peasponsor Eesti fintech-ettevõte Iute, mis toetab orkestrit 360 000 euroga. Leping näeb ette koostöö võimalikku pikendamist veel kahe aasta võrra, mis kasvataks toetussumma 600 000 euroni.
Sponsorlepingu allkirjastamine.
Foto: Tiit Mõtus

Iute Groupi tegevjuht Tarmo Sild ütles, et Iute on Eestis loodud ja kasvanud ettevõte ja kuigi selle kliendid ning kapital on Balkanil, on ettevõtte süda sellegipoolest Eestis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077