Autor: Kristjan Pruul • 9. veebruar 2023

Coop Panga kasum aasta lõpus kahekordistus

Mullu 40 protsenti ärimahtu kasvatanud Coop Panga viimase kvartali kasum tegi tugeva spurdi ning tõusis 6,5 miljoni euroni.
Margus Rink, Coop Pank juht
Foto: Liis Treimann

Neljanda kvartali 6,5 miljoni euro suurune kasum on 13% rohkem, kui oli kolmandas kvartalis, ja 98% enam, kui oli eelmisel aastal samal perioodil, teatas pank börsile. Kasumlikkust mõjutasid enim intressitulud, pangagrupi intressitulud kasvasid kvartaliga 3 miljonit eurot ehk 24 protsenti.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077