Autor: Finantsuudised.ee • 16. veebruar 2023

DelfinGroup näeb tulemuste kasvu digitaliseerimises

Nasdaq Balti börsil noteeritud finantsettevõte DelfinGroup investeeris eelmisel aastal uute tehnoloogiliste lahenduste kasutuselevõtuga oma teenuste digitaliseerimisse üle 100 000 euro, mis on võimaldanud turule tuua paremaid finantsteenuseid.

DelfinGroup digitaliseeris eelmisel aastal oma sisemised äriprotsessid, eemaldudes paberist ja võttes kasutusele erinevate äriprotsesside automatiseerimise, edastab ettevõte pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077