Autor: Finantsuudised.ee • 17. veebruar 2023

Innovatsioon, digitaliseerimine ja eksport saavad tuge

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium toetab ettevõtete innovatsiooni- ja juhtimisvõimekuse arendamist, ettevõtlikkuse kasvatamist ning eksporditurgudele aitamist järgneva seitsme aasta jooksul kokku 113,5 miljoni euroga.
EASi ja KredExi ühendasutuse juht Lauri Lugna.
Foto: Eiko Kink

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan kinnitas riigi tegevused ja rahastamise tingimused, mille alusel edendatakse ettevõtlus- ja innovatsiooniteadlikkust, rahvusvahelistumist ning innovatsiooni toetavaid hankeid aastatel 2023–2029 Euroopa Liidu struktuurivahenditest kokku 113,5 miljoni euroga. Tegevusi viib ellu EASi ja KredExi ühendasutus koostöös erasektori partneritega.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077