Autor: Finantsuudised.ee • 21. veebruar 2023

Eesti iduettevõtted püstitasid rekordeid ka keerulisel majandusaastal

Möödunud aastal ületas Eesti iduettevõtete käive 2 miljardi euro piiri, kasvades aastaga poole võrra. Tööjõumakse maksti samal ajal 185 miljonit eurot, mis on samuti pea poole võrra enam võrreldes aasta varasemaga. Iduettevõtjate kaasatud investeeringute maht püstitas uue rekordi, kasvades 40%, 1,3 miljardi euroni.
Bolt endiselt idusektori tipus.
Foto: Bolt

Startup Estonia juht Eve Peeterson märkis, et kuigi mujal maailmas pöördusid iduettevõtete käibenumbrid ja kaasatud investeeringute mahud alanud sõja ja majandusliku ebakindluse mõjul langusesse, näitasid Eesti iduettevõtted mullu rekordilist kasvu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077