Autor: Finantsuudised.ee • 1. märts 2023

Endine e-residentsuse juht liitub idufirmaga Salv

E-residentsuse programmi endine juht Lauri Haav asub kasvujuhina tööle rahapesu tõkestamisega tegelevas Eesti idufirmas Salv. Idufirma finantsjuhina alustab Maarja-Liis Mitri. Ettevõtte juhtkond laieneb hiljutise 4 miljoni eurose rahastusvooru taustal kokku nelja oma ala tipu võrra.
Idufirma Salv kasvujuht (CGO) Lauri Haav.
Foto: Salv

Salviga liituvad kasvujuht (CGO) Lauri Haav, tootejuht (CPO) Gristel Tali, finantsjuht (CFO) Maarja-Liis Mitri ja personalijuht Kimberli Lis Kopli.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077