Autor: Finantsuudised.ee • 2. märts 2023

Kõrged küttekulud tekitavad kolimise mõtteid

Sellel küttehooaja kõrgete kulude tõttu on oma praegusest elukohast mujale kolimise peale mõelnud 16% Eesti inimestest. 25% tõdes, et ei ole küll kolimist tõsiselt kaalunud, kuid neil on kulude katmisega raskusi, selgus Citadele panga Baltikumi ülesest uuringust.

Panga tellitud küsitluses vastas kaks protsenti Eesti inimestest, et nad otsivad võimalust kolida väiksemasse korterisse, sama paljud sooviks kolida energiatõhusamasse majja, üks protsent kaalub võimalust kolida sugulaste või tuttavate juurde ning 11% tahaks küll kolida, kuid neil pole selleks võimalust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077