Autor: Finantsuudised.ee • 2. märts 2023

Tuum saab LHV põhiplatvormiks Ühendkuningriigis

Uue põlvkonna pangandusplatvorm Tuum teatas täna, et LHV tütarettevõte LHV UK Limited võtab põhisüsteemina kasutusele nende tehnoloogia.
Tuuma kaasasutaja Rivo Uibo.

LHV UK pakub panganduse infrastruktuuri ja makseteenuseid enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuse pakkujale, nagu Wise, Airwallex, Coinbase ja Railsbank, kellel on kokku üle 10 miljoni lõppkliendi kogu maailmas. LHV UK on välkmaksete süsteemi asutajaliige ja juhtiv teenusepakkuja, kelle kliendid töötlevad 8% kõigist SEPA maksetest Euroopas, ning hetkel ainus teenusepakkuja turul, kes võimaldab klientidel reaalajas teha nii nael- kui euromakseid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077