Autor: Finantsuudised.ee • 7. märts 2023

Milrem Roboticsi töötajate arv kasvab Eestis kolmandiku võrra

Eesti suurimaks kaitsetööstusvaldkonna tööandjaks on kasvanud Milrem Robotics, aasta jooksul on plaanis suurendada meeskonda veel umbes 100 inimese võrra. Kui varasemalt on Eestis olnud palju huvitavaid väljakutseid tugevatele IT inimestele, siis üha enam lisandub maailma tipptasemel arendusi ka mehhatroonika eriala tippspetsialistidele.
Milremi UGV Type1 mehitamata maismaasõiduk.
Foto: Eiko Kink

„Milrem Roboticsis on väga erinevaid ametipositsioone inseneeria valdkonna spetsialistidele. Kuna vajalik on toetada ettevõtte tooteportfelli arendamist ja täita maailmas suurenevat nõudlust intelligentsete robootikasüsteemide järele, siis värbame juba lähikuudel meeskonna laiendamisel juurde nii tarkvara-, mehhatroonika- kui ka süsteemiinseneeria valdkonna spetsialiste,“ tõi esile Milrem Roboticsi juhatuse liige ja tehnoloogiajuht Devid Liik.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077