5 frantsiisiäri võimalust välisturgudele laienemiseks
Frantsiis on äri laienemise võimalus, mida Eesti ettevõtted üha sagedamini kasutavad. Eesti esimese toitlustusettevõttena alustas märtsi alguses frantsiisiäri Leedus kohvik Pavlova.
Tallinna kohvik Pavlova valis laienemiseks välisturgudele frantsiisiäri võimaluse.
Foto: Laurynas Mataitis
Frantsiisiäri valiti seepärast, et finantsiliselt on see kõige kiirem viis välisturgudele laieneda, aga samas mitte kõige lihtsam viis laienemiseks. Äri aetakse partnerite kaudu, kus kontroll ruumi ja toorainete osas jääb omanikele. Omanikel säilib ka õigus teha frantsiisi kaudu avatud kohvikusse kontrollreide.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.