Autor: Finantsuudised.ee • 9. märts 2023

SEB uuendab internetipanka

SEB alustab uuendatud internetipangale üleminekut. Ajakohastatud on internetipanga kujundust ja kasutajamugavust ning sinna lisandub jooksvalt uusi võimalusi.
SEB pank. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla

„Lähtudes klientide vajadustest, soovidest ja ettepanekutest, uuendame oma internetipanka. Alates tänasest saavad kliendid värske kujundusega internetipanka ise proovida ning selle sisu ja võimalused täienevad pidevalt,“ ütles pressiteates SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077