Autor: Finantsuudised.ee • 10. märts 2023

SME Finance’i kogukäive ulatus mullu 420 miljoni euroni

Balti riikides ja Soomes tegutseva väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKE) finantslahendusi pakkuva SME Finance’i kogukäive ulatus mullu 420 miljoni euroni, millest VKEdele väljastatud laenud moodustasid 160 miljonit.
SME Finance’i Eesti filiaali juht Reelika Sõnitsar

SME Finance’i Eesti filiaali juhi Reelika Sõnitsari kinnitusel on näha tendentsi, et paindliku ja digitaalselt kättesaadava rahastamise järele on VKEdel märkimisväärne nõudlus, kuid on vaja rahastada ka keerukamaid ja suuremaid tehinguid, näiteks finantseerida ettevõtete omandamisi, kinnisvaraarendusi või anda investeerimislaene tootmise laiendamiseks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077