Autor: Finantsuudised.ee • 13. märts 2023

Bigbank kasvatas võlakirjade abil kodulaenuportfelli

Bigbank on viimase poole aastaga kolme võlakirjaemissiooniga kaasanud kokku 42,7 miljonit eurot täiendavat kapitali, mille baasil saab pank finantsvaldkonna eest vastutava juhatuse liikme Argo Kiltsmanni sõnul välja anda näiteks rohkem kui 650 miljoni euro eest uusi kodulaene.
Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts ja finantsvaldkonda juhtiv juhatuse liige Argo Kiltsmann.
Foto: Andras Kralla

„Täiendava kapitali kaasamise programmi edu lubab meil nüüd julgelt ellu viia Bigbanki strateegias ette nähtud edasise kiire kasvamise kodulaenude ja ärilaenude valdkonnas kõigis Balti riikides,“ märkis Kiltsmann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077