Autor: Jaan Martin Raik • 13. märts 2023

Coop Pank kahekordistas kasumi

Coop Pank teenis veebruaris 2,9 miljonit eurot puhaskasumit ning aasta esimese kahe kuuga on pank suutnud kasumi rohkem kui kahekordistada aasta varasemaga võrreldes.
Coop Panga juht Margus Rink näeb, et laenunõudlus on kahanenud.
Foto: Liis Treimann

Veebruaris teenis pank 6,1 miljonit eurot neto tulu ning 2,9 miljonit eurot puhaskasumit ning kasum kasvas võrreldes eelmise aasta veebruariga oli 2,2 korda. Aasta kahe esimese kuuga on pank teeninud 5,8 miljonit eurot puhaskasumit ja netointressitulu 12,3 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077