Autor: Kristjan Pruul • 14. märts 2023

Eesti järelevalve: USA nišipanga saatus Eestis ei kordu

Eesti ja Euroopa pankade avatus USAs pankrotistunud Silicon Valley Banki (SVB) järellainetusele jääb piiratuks ning sarnase stsenaariumi nägemine siinmail on ebatõenäoline, rahustavad Eesti pangandusjärelevalve asutused.
Finantsinspektsiooni juhatuse esimees Kilvar Kessler.
Foto: Liis Treimann

Finantsinspektsiooni juht Kilvar Kessler kinnitas, et inspektsioon jälgib tähelepanelikult iduettevõtjaid rahastanud USA krediidiasutuse Silicon Valley Bank (SVB) makseraskustega seoses toimuvat. "Eesti pangandussektoril puuduvad seosed SVBga ning viimase makseraskused meie pangandust otseselt ei mõjuta," ütles ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077