Autor: Heli Künnapas • 15. märts 2023

Lightyeari finantsjuht: iduettevõttes on võlud ja valud samad

Mõjukaima finantsjuhi nominent Uku Lember tegutseb ettevõttes Lightyear, mis soovib suuremale hulgale inimestele investeerimise kättesaadavaks muuta. Ehitatakse madalate kulude ja läbipaistva hinnastusega investeerimisplatvormi, mis peab samal ajal olema ka kasutajasõbralik.
Lightyeari finantsjuht Uku Lember.
Foto: Lightyear

“Usun, et praegune nominatsioon peegeldab Lightyeari trajektoori, millel oleme olnud. See on üsna objektiivselt muljetavaldav asi, mis me 2 aastaga oleme teinud - jõudnud ideest selleni, kus meil on 21 riigis toimiv ja inimestele meeldiv teenus, mida nad hea meelega kasutavad. Meid on usaldanud investorid, kes on meile siiani erinevate rahastusringide käigus andnud kokku 35 miljonit dollarit,” toob Lember välja. “Ilmselt sellest kokku kandubki mingi positiivne foon üle kõigile, kes selle ettevõttega seotud on, nii ka mulle finantsjuhina,” jääb mees tagasihoidlikuks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077