Autor: Finantsuudised.ee • 29. märts 2023

Veriff ja Salv alustavad finantskuritegevuse vastases võitluses koostööd

Eesti tehnoloogiaettevõtted Veriff ja Salv alustasid koostööd, et võidelda ühiselt finantskuritegude ja pettuste vastu.
Veriff OÜ juht ja asutaja Kaarel Kotkas.
Foto: Andras Kralla

Partnerlusega saavad Veriffi kliendid juurdepääsu Salvi modulaarsele rahapesu ja pettuste vastasele tehnoloogiale, sh ka maailmas ainulaadsele reaalajas toimivale koostööplatvormile Salv Bridge. Lisaks saavad Salvi kliendid ligipääsu Veriffi identimise toodetele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077