Autor: Finantsuudised.ee • 5. aprill 2023

Wise Platform ja Interactive Brokers ühendavad jõud

Tehnoloogiaettevõte Wise alustab koostööd automatiseeritud globaalse elektroonilise maakleri Interactive Brokersiga (IBKR), et muuta globaalne investeerimine lihtsamaks.
Wise Platformi juhi Steve Naudé.
Foto: Wise

Wise Platform võimaldab pankadel ja ettevõtetel kasutada Wise'i ülemaailmset maksete infrastruktuuri, muutes globaalse investeerimise senisest lihtsamaks ja aidates klientidel ülekandetasudelt raha säästa. Interactive Brokers pakub klientidele enam kui 200 riigis võimalust kaubelda aktsiate, optsioonide, futuuride, valuutade, võlakirjade ja fondidega 150 ülemaailmsel turul ning seda ühelt platvormilt. IBKR-i abil saavad kliendid teha sissemakseid kontodele ja kaubelda varadega 26 valuutas üle kogu maailma, ilma et nad peaksid avama mitut eri valuutas kontot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077