Autor: Jaan Martin Raik • 6. aprill 2023

DelfinGroup kasvatas väljastatud laenude mahtu poole võrra

Läti pandimajade keti omanik ja finantsettevõte DelfinGroup teatas investoritele, et kasvatasid esimeses kvartalis nmüügimahtu, rohkelt väljastati ka uusi laene.
DelfinGroup kasvatas esimeses kvartalis nii uute laenude mahtu kui müügikäivet.
Foto: DelfinGroup

Läti börsifirma suurendas alanud aasta esimeses kvartalis uute laenud väljastamist võrreldes aasta varasema perioodiga 58%. Kokku väljastas ettevõte uusi laene ligi 24 miljoni euro ulatuses. Tarbimislaene väljastati 59% rohkem ja pandilaene 56% enam. Kokku väljastati kumbagi laenu suurusjärgus 18,3 miljonit eurot ja 2,7 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077