Autor: Tarmo Virki • 13. aprill 2023

Krüptoidu avab Tallinnas suure kontori

Kiirelt kasvav Eesti idufirma, mis vahendab 8% kõigist maailma Bitcoini-maksetest, avab neljapäeval uue suure peakontori Tallinna kesklinnas.
Porto Franco.
Foto: Liis Treimann

Aastal 2019 sündinud idufirma, mille käive krüptomaksete vahendamisest küündis eelmisel aastal üle 10 miljoni euro, avab Tallinna uues Porto Franco keskuses 700 ruutmeetri suuruse kontori kus alustab alguses umbes 10 siinset töötajat.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077