Autor: Finantsuudised.ee • 14. aprill 2023

Hüvitatud kindlustusjuhtumite arv tõusis üle 300 000

Möödunud aastal oli kindlustusturu kogumaht 551 miljonit eurot, millest 471 miljonit eurot moodustas kahjukindlustus ja 80 miljonit eurot elukindlustus. Mullu hüvitati esimest korda üle 300 000 kindlustusjuhtumi ning hüvitistena maksti välja 383 miljonit eurot. Kindlustussektor kasvas aastaga 13 protsenti.
Eesti Kindlustusseltside Liidu ja Eesti Liikluskindlustuse Fondi juhatuse esimehe Mart Jesse.
Foto: Liis Treimann

Eesti Kindlustusseltside Liidu (EKsL) ja Eesti Liikluskindlustuse Fondi (LKF) juhatuse esimehe Mart Jesse sõnul olid kindlustusturu kasvu vedajateks tööandja ravikindlustus ja eraisiku varakindlustus, sealhulgas kodukindlustus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077