Autor: Finantsuudised.ee • 17. aprill 2023

Coop Pank hakkas väljastama Eesti kunstniku kujundatud unikaalseid pangakaarte

Alates tänasest, 17. aprillist väljastab Coop Pank uudse väljanägemisega pangakaarte, mis paistavad silma vertikaalse kujunduse ja kasutusmugavusega. Esmakordselt on maksekaardi kogu info koondatud tagaküljele.
Coop Panga uued kaardid kujundas noor Eesti kunstnik Holger Kilumets.
Foto: Coop pank

„Pank on kasutanud sinist, musta ja valget värvi pangakaarte juba kuus aastat ning nüüd soovisime nende välimust värskendada. Selleks ideid otsides otsustasime lisaks uuele kujundusele üle vaadata ka kaartide kasutusmugavuse,“ ütles Coop Panga erakliendipanganduse juht Rasmus Heinla. Tema sõnul on enamus pangakaarte horisontaalse kujundusega, kuid samas me kasutame ja hoiame neid peamiselt vertikaalselt ehk püstises asendis. „Vertikaalselt sisestame neid pangaautomaati kui ka makseterminali. Seetõttu otsustasime vastu tulla pangakaardi kasutajatele ja kujundasime need teistest pankadest erinevalt vertikaalses formaadis,“ selgitas Heinla.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077