Autor: Marge Aasalaid • 20. aprill 2023

Selgus kolleegide hulgas hinnatuim finantsjuht 2023

Juba kaheteistkümnendat aastat valivad Äripäev ja BIG4 audiitorbürood aasta mõjukaimat finantsjuhti. Välja antakse ka parima kolleegi auhind, mille saaja selgub portaali Finantsuudised.ee lugejate seas läbi viidud hääletuse teel.
Kolleegipreemia pälvis suure ülekaaluga Eurora finantsjuht Anneli Aljas.
Foto: Raul Mee

Kõige enam lugejate hääli sai Anneli Aljas, kellel on aastatepikkune kogemus Eesti start-up-maastikul, kuid viimane aasta oli ta Eurora finantsjuhina rohkem eesliinil olnud. Varasemalt on ta tegutsenud tehnoloogia ettevõtetes nagu Boltis ja Markit`s.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077