Autor: Finantsuudised.ee • 20. aprill 2023

Eelarvenõukogu tahab näha eelarvepuudujäägi vähendamist

Rahandusministeeriumi kevadprognoosi järgi moodustab Eesti valitsussektori eelarvepuudujääk nii sel kui ka järgmistel aastatel vähemalt 4% SKPst, mis on varasemate hinnangutega võrreldes selgelt suurem.
Rahandusministeeriumi kevadprognoos pole kuigi rõõmustav.
Foto: Liis Treimann

Eesti riigirahanduse keeruline väljavaade tugineb rahandusministeeriumi 2023. aasta kevadisel majandusprognoosil, mis eelarvenõukogu hinnangul kirjeldab piisava usaldusväärsusega Eesti majanduse lähiaastate olukorda.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077