Autor: Finantsuudised.ee • 21. aprill 2023

Baltimaade aasta suurtehinguks valiti Milremi müük

Balti M&A aastatehinguks sai kaitsetööstusfirma Milrem Robotics suurosaluse müük Araabia Ühendemiraatide tehnoloogia- ja kaitsekontsernile EDGE Group, taastuvenergiafirma Sunly finantseerimisvoor valiti Baltimaade aasta energiatehinguks.
Balti tehinguturu tegijad: vasakult Nord Security finantsjuht Laurynas Zabulis, Milrem Roboticsi asutaja ja juht Kuldar Väärsi, Sunly kaasasutaja ja nõukogu esimees Martin Kruus ja Soraineni partner Eva Berlaus.
Foto: Aivars Liepinš, Dienas Bizness

Kolmapäeva õhtul anti Riias toimunud Balti M&A ja Erakapitali Foorumil üle Baltimaade aastatehingute auhinnad.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077