Autor: Finantsuudised.ee • 27. aprill 2023

Rahandusministeerium otsib parimat lahendust positiivsele krediidiregistrile

Rahandusministeerium kuulutas välja uurimistöö konkursi eesmärgiga analüüsida positiivse krediidiregistri võimalikke tehnoloogilisi lahendusi ja leida optimaalne lahendus registri loomiseks.
Rahandusministeeriumi hoone Tallinnas.
Foto: Andras Kralla

„Positiivne krediidiregister on oluline tööriist ülelaenamise ennetamiseks. Oluline on see üles ehitada nii, et laenuandjate privaatsus oleks kaitstud ja krediidiandjad saaks sellega liituda mõistlike kuludega. Konkursi tulemusel saame valida optimaalse tehnoloogilise lahenduse,“ selgitas rahandusministeeriumi finantsteenuste poliitika osakonna juhataja asetäitja Thomas Auväärt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077