Autor: Finantsuudised.ee • 2. mai 2023

Finantsplatvorm Perfi võttis heategevusorganisatsioonid enda hõlma alla

Värskelt Eesti turule jõudnud finantsteenusega Perfi on ühinenud mitu heategevusorganisatsiooni, kelle käekäiku saab otse platvormil ühekordse või püsiannetusega toetada.

„Meie eesmärk on teha rahaasjade haldamine inimeste jaoks võimalikult lihtsaks ning lisaks arvete maksmisele soovisime teha ka annetamise mugavamaks. Täna saab Perfi platvormil toetada nelja organisatsiooni ning ootame ennast üles andma ka kõiki teisi soovijaid,” sõnab Perfi tegevjuht Taavi Mägi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077