Autor: Heli Künnapas • 4. mai 2023

Föderaalreserv tõstis intressimäära kõrgeimale tasemele alates 2007. aastast

Föderaalreserv tõstis taas intressimäära 25 baaspunkti võrra, kuid andis märku, et kui inflatsiooni langemine jätkub ootuspäraselt, võib see olla praeguse tsükli viimane intressimäära tõstmine, vahendas Yahoo Finance.
Jerome Powell.
Foto: SIPA/Scanpix

Praegune USA keskpanga intressimäärade tõstmise tsükkel on kõige agressiivsem alates 1980. aastatest. Tänane otsus viis intressimäära vahemiku 5–5,25%ni, mis on kõrgeim alates 2007. aasta septembrist.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077