Autor: Finantsuudised.ee • 3. mai 2023

Inbank teenis esimeses kvartalis 1,9 miljonit eurot puhaskasumit

Inbank saavutas esimeses kvartalis kõigi aegade parimad müügitulemused, kogumüügi maht kasvas 14%, ulatudes 155 miljoni euroni. Samal ajal oli panga puhaskasum 1,9 miljonit eurot, vähenedes aastatagusega võrreldes 37%.
Inbanki tegevjuht ja juhatuse esimees Priit Põldoja.
Foto: Meeli-Kyttim

„Vaatamata kiirele inflatsioonile ja kõrgematele intressimääradele on tarbijate kulutused ja maksekäitumine püsinud üllatavalt tugevama. Kõrged intressimäärad ja investeeringud kasvu on küll avaldanud survet Inbanki kasumlikkusele, kuid samal ajal on Inbank olnud turul väga edukas ja purustasime esimeses kvartalis taas senised müügirekordid,“ sõnas Inbanki tegevjuht ja juhatuse esimees Priit Põldoja.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077